Familieparadijs Eede

’t Krekeltje

In ‘t Krekeltje bieden zij je graag een snack aan of één van hun specialiteiten. Ze worden daar niet voor niks de “Pannenkoekboerderij” genoemd! Hun chef maakt voor u de lekkerste gerechten of desserts!

U kunt ook genieten van het zonnige weertje, door iets te komen drinken op hun terras! Voor de kinderen zijn er verschillende speeltuinen!

Victoria Doolhof

Groot doolhof van 8000m2

Het Victoriadoolhof is een groot doolhof van 8000 m² dat geplant is in haagbeuk en waarvan de paden (in totaal 3 km) volledig gestraat zijn.

Het doolhof is dus makkelijk begaanbaar voor oudere personen en mama’s of papa’s met kinderbuggy’s.

We pay a huge attention to our guests’ comfort and dining and provide the best services to indulge the fabulous beauty of our place!

Onze lodges

Lees meer

The Tiny Lodge in de omgeving Huysmanshoeve
CultuurTips in de omgeving

Huysmanshoeve

Provinciaal Streekcentrum Huysmanhoeve is de ideale startplaats voor de ontdekking van het Meetjesland. Je kunt er kennis maken met de verschillende aspecten van deze boeiende streek: natuur, cultuur, geschiedenis, landschap en recreatie. In het woonhuis ontdek je...

CultuurTips in de omgeving

Canadamuseum

Het verhaal Het Canada War Museum van de heer Gilbert Van Landschoot werd op 28 juni 1995 geopend door de Vertegenwoordigervan Zijne Majesteit de koning, en vele Belgische –en Canadese prominenten te Adegem – Maldegem. Dit private museum werd opgericht als gevolg...